Medewerkers

Peter Ottengraf

Peter Ottengraf
Huisarts

Sinds 2004 is Peter Ottengraf praktijkhouder van deze praktijk in Leidschendam.

 

Hij heeft Geneeskunde gestudeerd in Maastricht en ook aldaar een gedeelte van de huisartsopleiding gevolgd. Verder is hij opgeleid tot tropenarts, met stages in chirurgie en gynaecologie. Na de opleiding tot huisarts en tropenarts is hij ruim 4 jaar naar Afrika gegaan met zijn vrouw. Hij heeft daar gewerkt en gewoond in Kenia en Ghana.

 

Sedert 2012 is hij als huisartsopleider verbonden aan het LUMC en sedert 2015 opleider van ziekenhuisartsen verbonden aan het HMC. Mijn praktijk is door het opleiden van jonge artsen een moderne en op kennis gedreven praktijk waarbij innovatie en zorg voor mensen samen komen. 

 

Speciale belangstelling voor het bewegingsapparaat, kleine chirurgische verrichtingen en advies in reizigersvaccinaties.

 

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend.

 

Naast praktijkhouder is hij ook lid van verschillende bestuursorganisaties voor huisartsen in de regio Haaglanden. Voor deze werkzaamheden en voor het opleiden van een huisarts is hij soms extra afwezig.

 

Peter Ottengraf woont in Leidschendam en is vader van 3 kinderen.

 

Henrike Louwen - Zwart

Henrike Louwen - Zwart
Huisarts

Sinds 2014 is Henrike Louwen verbonden met praktijk Ottengraf, eerst als huisarts in opleiding en na de opleiding is zij in de praktijk blijven werken.

Zij heeft Geneeskunde gestudeerd in Rotterdam. Na werkervaring op de Spoedeisende hulp en in het verpleeghuis heeft zij de huisartsenopleiding gevolgd in Leiden.

 

Wat begon als vakantiewaarneming aansluitend aan het laatste jaar van de opleiding, is inmiddels uitgegroeid tot een vaste werkplek. 

 

Speciale belangstelling voor het begeleiden van chronische patiënten met COPD, hart- en vaatziekten en diabetes, dit gebeurd samen met de praktijk ondersteuner, en gynaecologische klachten en anticonceptie advies.

 

Werkdagen: maandag, woensdag, donderdag.

 

Henrike Louwen-Zwart is woonachtig in Leidschendam en moeder van twee zonen.

 

Joost Guldemond

Joost Guldemond
Huisarts in opleiding

Per 1 maart 2018 is Joost Guldemond gestart als huisarts in opleiding (1e jaars). Hij zal 1 jaar bij ons in de praktijk werkzaam zijn. Hij kan patiënten zelfstandig zien en wordt daarin begeleidt door dokter Ottengraf.

Voordat hij aan de huisartsenopleiding begon heeft hij oa gewerkt op de spoedeisende hulp en in de ouderenzorg. Hij is werkzaam op alle dagen, behalve dinsdag (onderwijsdag). Hij volgt de opleiding via het LUMC.

 

Annemieke Polling - vd Drift

Annemieke Polling - vd Drift
Praktijkondersteuner Somatiek

Annemieke is werkzaam als praktijkondersteuner somatiek. 

Als praktijkondersteuner begeleidt zij patienten met Diabetes mellitus, hart en vaatziekten en COPD. Tevens begeleidt zij mensen die willen stoppen met roken. Ook is zij bezig met het project ouderenzorg, waarbij zij mensen die kwetsbaar zijn begeleidt en thuis bezoekt, zodat zij zolang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Zij werkt van maandag t/m vrijdag. Consult is op afspraak.

Marie-Louise van der Salm - Bakker

Marie-Louise van der Salm - Bakker
Doktersassistente

Marie-Louise is al vele jaren werkzaam als doktersassistente. Zij heeft ruime ervaring, zowel in het ziekenhuis als bij ons in de praktijk. Zij is praktijkopleider voor assistentes in opleiding. Zij werkt op dinsdag, woensdag en donderdag.

Zehra Gurel

Zehra Gurel
Doktersassistente

Zehra Gurel werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Ze heeft ook gewerkt bij SMASH huisartsenpost en heeft ruim ervaring met triageren.

Daisy de Bruijn - Otterspeer

Daisy de Bruijn - Otterspeer
Doktersassistente

Daisy is per 1 juni ons team komen versterken.

Ze werkt op Maandag, Dinsdag en Vrijdag.

Daisy heeft al ruim ervaring als doktersassistente.

Tessa Meun

Tessa Meun
Praktijkondersteuner somatiek ( in opleiding )

Tessa Meun is werkzaam als praktijkondersteuner binnen de praktijk.

Zij begeleid mensen met Diabetes Mellitus en hart- en vaatziekten.

Zij is werkzaam van dinsdag tot en met vrijdag. Consult is op afspraak.

Paul Storck

Paul Storck
Praktijkondersteuner GGZ

Paul Storck is als praktijkondersteuner GGZ verbonden aan de praktijk. Hij verzorgt spreekuren ter psychische ondersteuning van patiënten en ouderenzorg. Op woensdagochtend op de praktijk en dinsdag in verzorgingshuis Schoorwijck

Marjolijn Meershoek

Marjolijn Meershoek
Psycholoog / POH ggz

Marjolijn Meershoek is basispsycholoog en cognitief gedragstherapeut in opleiding. Zij behandelt kinderen, jeugdigen en volwassenen met uiteenlopende psychisch problemen. Marjolijn maakt gebruik van cognitieve gedragstherapie en is lid van de NIP (Nederlands instituut voor psychologen)  en VGCT (Vereniging voor gedragstherapie en cognitieve therapie. Zij werkt op vrijdag bij ons in de praktijk.

Rob van Boekel
Specialist ouderengeneeskundige

Rob is werkzaam in de praktijk op consult basis. Hij is al jaren werkzaam als specialist ouderen geneeskunde in verpleeghuis Prinsenhof. Hij gaat op verzoek van de huisarts naar oudere thuiswonende patienten en geeft adviezen over zelfstandig thuis blijven wonen.