Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Accreditatie


Nieuw! NHG keurmerk Met trots kunnen wij u meedelen dat de praktijk sinds 2015 geaccrediteerd is. Dit houdt in dat de huisarts en medewerkers voldoen aan de vereiste kwaliteiten en veiligheidsnormen. Met het behalen van dit keurmerk is een gefundeerde basis gelegd voor een proces van continue verbetering en borging van de kwaliteit van zorg die wij willen aanbieden.
Lees verder »

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

Herken een beroerte


In de week van 5 september is de Campagne "Herken een beroerte" gestart. Dit in samenwerking tussen de ziekenhuizen in de Regio Haaglanden en de Nederlandse hartstichting.
Lees verder »

Patiëntenbelangen


Recent onderzoek door TNS-Nipo laat zien dat een op de drie mensen niet weet wat hun rechten zijn als ze in conflict komen met een zorgverlener.
KiesBeter, het nieuwe gezondheidsportaal van de overheid, biedt informatie over patiëntenre...
Lees verder »

Vaginale afscheiding


Normale afscheiding is vloeibaar, doorzichtig en wit. Als het opdroogt wordt het een beetje geel. Gewoonlijk ruikt het wat zuur, maar het kan ook geurloos zijn.

De hoeveelheid afscheiding verandert steeds en kan per vrouw verschillen. De...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten